28.4.15

ДНЗ ОЦ ПТО робота з правової освіти

Правова освіта підлітків  -  одна із найважливіших ланок виховної роботи навчального закладу. Озброєння учнів знаннями законів, підвищення їхньої юридичної обізнаності, систематичне інформування про актуальні питання права допомагають підліткам співвідносити свої вчинки і поведінку своїх товаришів не лише із загальновідомими моральними нормами, а й вимогами законів, корегувати, змінювати її в правильному напрямку.
            У ДНЗ ОЦ ПТО робота з правової освіти проводиться у тісній співпраці з кримінальною міліцією у справах дітей, медичними закладами, громадськими організаціями.
            Так, 21 квітня 2015 року колектив центру (вул. Паустовського, 12) зустрічав гостей – співробітників кримінальної міліції у справах дітей Суворовського районного відділення Одеського міського управління внутрішніх справ України в Одеській області  лейтенанта міліції Тишевич Оксану Вікторівну та молодшого лейтенанта міліції Невестенка Сергія Сергійовича. У жвавій, невимушеній формі бесіди були обговоренні питання профілактики табакокуріння,  вживання алкогольних напоїв та наркотичних препаратів, визначені основні закони, що корегують правову політику держави відносно цих шкідливих звичок.

            Такі зустрічі дозволяють закріпити в учнів стійку свідому потребу у правовій поведінці, виробити негативне відношення до вживання шкідливих наркотичних та токсичних речовин, виховати шанобливе відношення до закону.






Немає коментарів:

Дописати коментар